Hotel Imperial Park 3*

naša preporuka
Akcija

Sobe

1/2+1 BP standard economy kl
Gosti:
2 + 1

Sobe u hotelu: balkon, SAT TV, telefon, mini bar, sušilo za kosu, klima uređaj, dostupan besplatan internet u svim sobama. Sobe prilagođene osobama s invaliditetom – na upit. standard sobe: nalaze se u krilu hotela koji je povezan toplim hodnikom s glavnom zgradom (hodnik 10 m), a sastoji se od prizemlja + 3 kata, bez dizala; sobe 21 m2, novi ležajevi, drvena stolarija; pomoćni ležaj 80x190cm. Dio soba okrenut na park stranu, a dio soba na morsku stranu.

Kontaktiraj nas za točan izračun cijene ljetovanja.
pošalji upit

Sadržaj ljetovanja

Hotel Imperial Park smješten je na obali turističkog grada Vodice, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru. Smještaj je moguć za 2 odrasle osobe i max. 2 djece do 12 g. u 1/2+1 standard economy sobi.

Lokacija: Hotel Imperial Park je smješten na obali turističkog grada Vodice, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja.

Uz hotel se nalazi depandansa Flora i Madera, također kategoriziran s *** zvjezdice, te Ville Imperial**** & Ville Regina***, Klara***, Marina*** i Luisa ***

Sadržaji: Hotel Imperial Park raspolaže sa 425 -440 soba u cijelom kompleksu – u glavnoj zgradi i depandansama, klimatizirani pansionski restoran, restoran a-la carte, aperitiv-bar, na plaži snack, te cocktail-bar, sef na recepciji, TV sala, fitness, zatvoreni i otvoreni bazen.

Sve sobe u hotelu Imperial (185) kompletno renovirane 2017. g.; 2 nova bazena rekonstruirana; uređenje zajedničkih prostorija: lobby, restoran i bar, nove šetnice i okoliš, kuglalište

Sobe u hotelu: balkon, SAT TV, telefon, mini bar, sušilo za kosu, klima uređaj, dostupan besplatan internet u svim sobama. Sobe prilagođene osobama s invaliditetom – na upit.

Standard ECONOMY sobe: nalaze se u krilu hotela koji je povezan toplim hodnikom s glavnom zgradom (hodnik 10 m), a sastoji se od prizemlja + 3 kata, bez dizala; sobe 21 m2, novi ležajevi, drvena stolarija; pomoćni ležaj 80x190cm. Sobe su okrenute prema parku.

Superior sobe: nalaze se u glavnoj zgradi, dizalo, sobe 24 m2, PVC stolarija. Dio soba okrenut na park stranu, a dio soba na morsku stranu.

Usluga: polupansion (buffet doručak i večera)

Sport: tenis tereni (uz doplatu), igralište za djecu. U visokoj sezoni animacijski program (9.7.-27.8.2023.)

Plaža: Šljunčana i betonirana; mogućnost najma ležaljki i suncobrana.

Kućni ljubimci: dozvoljeni na upit

Prijava u hotel: od 14h / Odjava iz hotela: do 10h

Galerija

No items found.
No items found.
Minimalni boravak:

7 dana

Lokacija:

Vodice

Cijena putovanja:

OD

440 €

po osobi po tjednu

rezerviraj
MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
organizator ljetovanja:

Azur Tours